dilluns, 30 de març del 2020

VALENCIÀ SETMANA 30/3

VALENCIÀ

Totes les setmanes heu d’escriure’ns un correu (de més de 7 línies) on expliqueu alguna cosa interessant que us ha passat, alguna idea o pensament o història que vullgau compartir. Doncs bé, per a aquesta setmana ens agradaria que fereu un escrit contant-nos com esteu portant aquest període de confinament: com vos sentiu, si ho esteu portant bé o no, si esteu avorrits o entretinguts, com porteu el tema del treball de classe (teniu problemes per a fer-lo o vos resulta fàcil)... O siga, conteu-nos tot allò que vullgau sobre
com viviu aquest temps de tancament. Però sempre ben pensat i reflexionat, i assegureu-vos abans d’enviar-lo d’haver repassat i corregit les possibles faltes que puguen haver.
 
També heu d’estar llegint un llibre I potser que ens expliqueu de què tracta, al correu que ens envieu.



A més, aquesta setmana us proposem un altra FAULA ( recordeu que les faules són contes o narracions breus on els protagonistes solen ser animals, dels que extraiem un ensenyament, una moralitat). Va acompanyada d’unes preguntes que heu de respondre per vore que l’heu entés. Copieu preguntes i respostes a la llibreta.


ENLLAÇ A LA FAULA

Un abraç ben fort
Eva i Paco

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada