dilluns, 23 de març del 2020

INSTRUCCIONS TREBALL SETMANA 23 DE MARÇ

TASQUES SETMANALS CONCRETES
SETMANA DEL 23 AL 27 de MARÇ. HEU DE TREBALLAR EL SEGÜENT
MATEMÀTIQUES: aquesta setmana anen a treballar les operaciones en nombres naturals i decimals. Us passem una serie d’ejercicis per a que feu a la llibreta. Les solucions, les passarem el dijous. A més, us passem un enllaç amb jocs autocorrectius sobre aquesta temàtica que són molt divertits
En aquesta pàgina, trobareu jocs on line autocorrectius de operacions càlcul i numeració. Si estas avorrit/da, entra i passaràs una estoneta divertida mentre aprens moltes coses. ÉS VOLUNTARI, TU DEIDEIXES
VALENCIÀ
Totes les setmanes haureu d’escriure’ns un correu (de més de 5 línees) on explicareu algo interessant que us ha passat, alguna idea o pensament o història que vullgau compartir,...però sempre ben pensat i reflexionat. A més, heu d’estar llegint un llibre I potser que ens expliqueu de que tracta, al correu que ens envieu.
A més, aquesta setmana us hem posat una lectura comprensiva. És una FAULA (Les faules són contes o narracions breus on els protagonistes solen ser animals, dels que extraiem un ensenyament, una moralitat). Va acompanyada d’unes preguntes que heu de respondre per vore que l’heu entés. Copieu preguntes i respostes a la llibreta.
I si estas avorrit/da i VOLUNTARIAMENT vols saber més coses de les Faules, visita aquesta pàgina.


CASTELLÁ
Para esta semana os propongo una lectura “detectivesca”.´Se titula, Asesinato en la pizzeria” Has de leer con atención, contestar a las preguntas y descubrir el misterio.. La solución, el jueves.
Ademàs en esta página: https://es.calameo.com/read/0004492353e92b558d809 encontraras un montón de cuentod de piratas. Escoge uno y mándame por correo,un breve resumen ( 5 o 6 líneas) bién estructurado y escrito.
VALORS
Ací us deixem un curt que es treballa el valor de l’amistat, la solidaritat i la cooperació. D’això, esteu aprenent molt aquests díes. Esperem que us agrade. Ja ens comentareu
https://www.youtube.com/watch?v=k6kCwj0Sk4s&t=229s La curta història d’una guineu i un ratolí

TOT EL TREBALL ESTÀ EN LES ENTRADES SEGÜENTS DEL BLOG DETALLAT PER ASSIGNATURES I RECORDEU NO ES TRACTA DE FER-HO RÀPID, SINO DE FER-HO EL MILLOR POSSIBLE.

5 comentaris: