dimarts, 17 de març del 2020

INFORMACIÓ

Hola a tots i totes, voliem comentar-vos algunes coses:

- Alguns alumnes ja ens heu fet arribar el text contant-nos un dia de les vostres vacances. A vore, com ja vam comentar no es tracta d'escriure 2 o 3 línies ràpidament per a passar-li-les a Paco o Eva i ja està. Es tracta de fer-ho bé dedicar-li prou temps, no fer faltes d'ortografia (buscar tot allò que tinguem dubtes) i que el text tinga sentit i ben ordenat cronològicament (en el temps) i a més com a mínim 6 o 7 línies estaria bé. Heu d'esforçar-vos en fer-ho bé perquè si no és una perdua de temps.
Això que vos diem serveix per a tot el treball que tindrem durant aquest temps, no es tracta de fer molt sino de fer-ho bé
Per favor, tots podeu fer-ho molt bé però això significa dedicar-li temps i temps teniu, no feu les coses amb presses.


- També comentar-vos que el text de la vostra companya Gala Vilar "Viatge al passat" ha estat triat per al premi Vicent Marçà. Moltes felicitats a ella i a tots els que vau participar (teniem contes molt bons entre el elegits). Estem molt contents.


- Per favor els alumnes que encara no ens heu escrit al correu electrònic feu-lo. Envieu un correu per a comprovar que ens arriba i aixina tindrem el vostre mail i podrem comunicar-nos.

Eva               cinquebpinar@gmail.com
Paco              quartbpinar@gmail.com


Un abraç i passeu-lo el millor possible

Eva i Paco

3 comentaris:

  1. Hola Paco.
    Soc Sara te volia comentar una pregunta. A part dels deures que ens vas enviar hi han més?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tindreu alguna cosa més als blogs d'anglés, música, castellà, EF.

      Elimina