dilluns, 27 d’abril del 2020

TREBALL VALENCIÀ SETMANA 27/4


VALENCIÀ
Aquesta setmana volem , que feu un treball d'escriptura. Ahir, vau eixir per primera vegada de casa, després de 42 dies confinats, sense poder eixir al carrer. El que volem es que ens escrigueu al correu un text d’un mínim de 10 línies on ens expliqueu el què va passar

ahir: quan vau eixir, en qui, on vau anar, què vau sentir, com ho vau passar, si era el què esperàveu, com va ser la tornada a casa,…, es a dir, què ens expliqueu la vostra experiència.
                  ................... 
D’altra banda, aquesta setmana comencem a treballar LA POESIA, un tipus de text molt especial que s’escriu de manera diferent a altres textos ( té versos, estrofes, de vegades rima…) que té musicalitat i que ens serveix per expressar pensaments idees, emocions,…
Us convidem a vore aquest vídeo, que us ajudarà a conèixer un poc més, què és la poesia i quina estructura té. (els de 5é A també el teniu en la feina de Castellà)





En les tasques d’aquesta setmana, farem una introducció al món poètic i us proposem treballar aquesta cançó popular. Com voras la lletra de les cançons, són poemes.

ACÍ TENIU TOT EL TREBALL D'AQUESTA SETMANA: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada