dilluns, 11 de maig del 2020

TREBALL VALORS SETMANA 11/5


VALORS: el proper 12 de maig es commemora el DIA INTERNACIONAL DE LA DONA MATEMÀTICA. Ja sabeu que la dona, ha estat invisibilitzada al llarg de la història, en molts aspectes de la cultura, la ciència i en general en molts aspectes de la vida. D’esta invisibilitat, no s’ha escapat el camp de les Matemàtiques. És per això que aquesta setmana us proposem dues activitats per a conscienciar de la importància de la participació de la dona en tots els àmbits de la investigació.
La primera d’elles, és una activitat molt divertida, patrocinada pel Departament de Matemàtiques i el Grau en Matemàtica Computacional de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I de Castelló. Es tracta d’un “ESCAPE-ROOM” VIRTUAL: EL RESCAT DE LA MAGA OMEGA especialment indicat per als alumnes de primària. El trobareu en aquest enllaç:  
https://forms.gle/1x67d5FYFkNiFbBy7
A l’entrar, podeu triar l’idioma i llegiu les instruccions. Podeu jugar sols perfectament.
Baix de tot, d’eixa primera fulla, us dona l’opció de posar-vos una música. I a continuació polseu sobre «SIGUIENTE» per començar.
HEU D’ARRIBAR FINS EL FINAL I ESCRIURE'NS AL CORREU EL MISSATGE QUE HI HA ESCRIT DE LA «BOLA» DE LA DARRERA FULLA.
Ves en compte perquè si no el còpies abans de finalitzar, hauràs de tornar a començar.!!!





I SI TENIU MÉS GANES D’APRENDRE SOBRE LES DONES MATEMÀTIQUES, US DEIXE UN CONTE SOBRE UNA DONA MATEMÀTICA NASCUDA A L’IRAN I QUE VOLUNTÀRIAMENT, PODEU LLEGIR “LA INGENIOSA MARYAM MIRZAKHANI”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada