dilluns, 4 de març del 2019

VISITA AL CLUB DE GOLF


El divendres 15 de febrer de 2019 vam anar a les instal·lacions de pàdel, tenis i golf del club de golf de Castelló. Vam anar caminant fins allí. Quan vam arribar la coordinadora es va presentar i ens va dir que primer jugaríem a tenis. Ens vam dividir en quatre grups cada un a una pista, vam aprendre a colpejar de dreta, de reves i vam jugar a un joc anomenat la presó, almenys a açò va jugar el meu grup. Després vam tindre una mitja hora per esmorzar i jugar. Mes tard ens dividírem en dos grups un de les pistes de tenis de la dreta i l'altre els de l'esquerra. Els de l'esquerra van anar a jugar a golf i els de la dreta a pàdel. En pàdel vam aprendre a colpejar de dreta i volea. Vam jugar a un joc que si fallaves havies de donar una volta a la pista. Al cap de mitja hora vam canviar els que havien fet pàdel passen a golf i viceversa. En golf vam estar amb dos professors un ensenyava el cops llargs i l'altra ensenyava el tirs de precisió. Quan vam acabar vam tornar a classe pel mateix camí.   
Jorge



Excursió pàdel i tenis

El divendres 15 de febrer, vam anar a una excursió al Hotel del Golf a fer diverses activitats (pàdel, tenis i golf).
Primer, vam deixar les coses a l'entrada de la pista de tenis, seguidament ens van dividir en 4 grups per començar l'activitat de tenis, vam practicar les tècniques i vam fer un joc anomenat La Cárcel.
Quan vam acabar, vam esmorzar als bancs mitja hora i a continuació, 2 grups van anar a golf i 2 a pàdel.
En golf primer vam practicar en un camp xicotet i després vam practicar el llançament a un camp mes gran, va vindre un home, campió de golf, i ens va ensenyar uns moviments i trucs per a llançar.
El camp era de més de 100m.
Després vam intercanviar els esports i els de golf es va anar a pàdel i viceversa. En pàdel, ens van ensenyar també els moviments que hem de fer. Per entrenar-mos més, el monitor ens llançava pilotes i si fallàvem havíem de donar la volta a la pista, però tampoc era tan gran.
Ens ho vam passar molt bé i tots cansats, tornàvem al col·legi.

Rebeca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada